Uniek aanbod All In One

Ook helemaal klaar met moe zijn?

EINDELIJK IS ER IETS WAT JOUW MOEHEID BIJ DE KERN AANPAKT!

Een simpele dagelijkse routine gaat jou helpen om aan je vitaliteit en balans te werken. In slechts 10 seconde per dag.

GESPOT IN:

Hi lieve mama,

Wat zal jij moe zijn! Mogelijk kán je niet meer… Maar weet dat je niet alleen bent. Werkelijk alle mama’s zijn op een bepaald punt extreem vermoeid. Moederschap valt niet te onderschatten. Of je nu nét mama bent, of al grotere kids hebt; je hebt te maken met struggles die leiden tot mentale en lichamelijke struggles.

De meest bekende:

…en ga zo maar door!
Ik spreek behoorlijk uit eigen ervaring; ik sleepte mezelf de dag door, zowel lichamelijk als mentaal. Opgeven leek geen optie.

Herken je dat?

Tijdens het onderzoek dat ik uitvoerde, hebben ruim 200 moeders mij soortgelijke verhalen verteld over (extreme) vermoeidheid. Ik vond dat er een oplossing moest komen!

Ik ben Maartje, oprichter van SUPS én moeder van vier kids. Al sinds de geboorte van mijn eerste zoontje, vind ik het moederschap behoorlijk uitdagend. Ondanks alle voldoening zijn er ook downsides die echt onderbelicht blijven, maar wel degelijk een groot deel van je leven beheersen.

Al met al, zowel fysiek, mentaal als hormonaal, geeft het moederschap je behoorlijk wat te doen. Ik weet nu dat er wel degelijk manieren zijn om de ‘schade te beperken’ en weer vitaal te worden, ondanks je nieuwe rol. Ik ben een oplossing gaan ontwikkelen met als doel om vrouwen in hun kracht te zetten, zodat ze van het leven kunnen blijven genieten!

Samen met een Nederlands health team en laboratorium ontwikkelde ik prachtige producten die 100% gemaakt zijn met jou in onze gedachten.

De MAMA-PARADOX:

Precies in de jaren dat je juist al je kracht nodig hebt, voelt het of je al je kracht verloren hebt.
pexels-anna-rye-8452328 - bewerkt
Herken
jij
dit?

IS HET VOLGENDE OP JOU VAN TOEPASSING?

Dagelijks krijgen we berichtjes van vrouwen die werkelijk enorm geholpen zijn door SUPS.

Wat we vooral terughoren is:

“De vermoeidheid
trekt weg.”

“De ochtenden zijn makkelijker.”

“Overdag is er meer levensenergie!”

“De mist in mijn
hoofd klaart op!”

“De humeurigheid
wordt veel minder.”

“Mijn partner merkt
het voordeel! haha.”

“Mijn huid is frisser.”

“Ik ga beter
naar het toilet.”

Ik hoor je denken:“Wat ís het dan?”

Het gaat om oplossingsgerichte supplementen, speciaal ontwikkeld om jou bij te staan in de drukste fase van je leven. Het zijn self-care producten die exact op jouw behoeftes als drukke mama zijn afgestemd.

De supplementen van SUPS zijn krachtige bronnen en zijn onmisbaar voor een evenwichtig en vitaal leven." Mariella Wehman, Orthomoleculair Therapeut en moeder van 4

Waarom SUPS de beste keuze is

Het is gemaakt met jouw uitdagingen in gedachten

Eerlijke keuzes, fairtrade leveranciers en duurzame materialen

Makkelijk, en alles in één bundel

Don’t just take my word for it…

Rosalie | @rosaliestegeman
Mijn zoontje is 8 weken en slaapt nog niet door, dus ik ook niet. Sinds ik de SUPS gebruik ervaar ik veel meer zowel mentale als lichamelijke rust, ondanks de onderbroken nachten. Ook merk ik dat mijn lichaam snel en goed hersteld en tot nu toe weinig tot geen ‘ontzwanger-kwaaltjes’ vertoond. Zonder de SUPS voel ik mij simpelweg niet compleet. Dank voor deze uitvinding en hoop dat je veel meer mama’s mag bereiken met deze geweldige SUPS!
Sharon | @miniandmebysharon
Het leven zit vol verrassingen. Wij wisten absoluut niet wat ons te wachten stond na de geboorte van onze baby Bo, terwijl bij in de VS wonen. Al die tijd samen thuis doorbrengen als gezin was een geschenk. Toen was het voor mij ook het perfecte moment om te beginnen met de supplementen van The Mom Plan. Het heeft me in alle opzichten sterker gemaakt.
Kaylie | @kayliekonings
De SUPS gebruikt voordat ik zwanger werd en ik merkte direct een verandering in mijn lichaam, kort erna groeide er een wondertje in mijn buik. Of het aan de SUPS heeft gelegen? Geen idee natuurlijk, maar het feit dat ik me beter in mijn vel en lichaam voelde zitten heeft zeker weten bijgedragen!

ALL IN ONE BUNDLE

30 dagen premium, vegan en non-GMO supplementen

all you need supplementen

Wat zit er in jouw bundel?

Deze drie-eenheid is de ultieme upgrade voor energie, vitaliteit, hormonale balans en weerstand.

Wat doen deze 3 SUPS dan precies voor mij?

rise multivitamine

Rise

multivitamine voor moeders
revive green powder supplement

Balance

mind + hormoon ondersteuning
balance label supplement

Revive

antioxidant greens

Deze drie supplementen worden in een bundel aangeboden en ook dat heeft voordelen:

SYNERGIE

Ingrediënten uit de verschillende potjes werken samen voor een krachtiger resultaat

GEMAK

Wij hebben nagedacht welke ingrediënten jou gaan helpen, zodat je niet verdwaalt raakt in de honderden keuzes en merken

PRIJS

Samen kosten ze een stuk minder dan als je ze alle drie per stuk zou kopen, of alle ingrediënten los zou kopen

VITAMINEWINKEL

prijzen bij een standaard vitaminewinkel

€ 94
voor 30 dagen

6 verschillende supplementen

All in One Bundle

€ 55
voor 30 dagen

3 verschillende supplementen

Oftewel, je betaalt bij een vitaminewinkel zo’n €95,- voor dezelfde line-up.
Dan moet je ook nog eens 6 supplementen op een dag slikken, én je moet in het gigantische aanbod
ook nog eens goede varianten kiezen!

SUPS bundelt al deze ingrediënten in de All in One bundle. Niet alleen de kwaliteit, maar ook het prijsvoordeel is geweldig, zodat het betaalbaar blijft voor velen!

BESTE KEUZE

Was €55,-
NU
je eerste bundel voor

€38,50

daarna nog steeds 10% korting per maand! = €49,50

Dit membership heeft veel voordelen. Als je SUPS uiteindelijk toch maar 1 maand wil, mag je het dezelfde maand nog opzeggen.
Als member geniet je van een lange termijn voordeel van supplementen, maar ook nog van veel meer voordelen:

GEMAK

Iedere maand valt het doosje op je deurmat, en je bent vanaf nu verzekerd van een mooie inname van extra voedingsstoffen

VOORDEEL

Je betaalt nooit meer verzendkosten

KORTING

Je krijgt automatisch elke maand 10% korting op elke nieuwe bundel

FLEXIBEL

Je kunt je volgende ontvangstdatum aanpassen in je persoonlijke SUPS account

Annelotte Lammers, moeder van 3, oprichter Jenest.com
Annelotte Lammers, moeder van 3, oprichter Jenest.com@jenestnl
Lees verder
“Dit is exact wat ik nodig had!”
Tessa, moeder van 2
Tessa, moeder van 2@m.a.m.a.tessa
Lees verder
“Ik kan oprecht niet meer zonder!”
Rosalie Stegeman, moeder van 1 en zwanger
Rosalie Stegeman, moeder van 1 en zwanger@rosaliestegeman
Lees verder
“Sinds de SUPS ervaar ik veel meer lichamelijk en mentale rust!”
Anouk Versluis
Anouk Versluis@anouk.versluis
Lees verder
“Ik krijg zelfs mijn haar weer terug, na onwijze haaruitval.”
Kim van Gelder
Kim van Gelder@kim.vangelder
Lees verder
“Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld tijdens mijn zwangerschap. En dat terwijl ik al twee kids heb rondrennen.”
Evelien
Evelien@elvno
Lees verder
“Vandaag is dag 3 en ik voel al zo’n verschil in energie!”
Previous
Next

SUPS is opgericht met de missie om zoveel mogelijk mama’s in Nederland en daarbuiten in uitdagende fases te helpen. Sluit je ook aan als SUPS mom en beleef alle voordelen zelf!

Dank voor al je tijd – ik weet dat die schaars is! Ik hoop dat je er herkenning uit hebt kunnen halen, maar bovenal de kans pakt om onze mooie supplementen te proberen. 

Houd ons op de hoogt van jouw bevindingen via onze socials!